top of page

La oss skape litt hverdagsmagi!

FotografKarinaHaver-SoMe-2.jpg

NYFØDT

Har du en liten spire i magen som du ønsker å forevige? Velger du meg som fotograf, får du en naturlig lifestyle fotografering. Jeg elsker å fange de naturlige følelsene og øyeblikkene mellom nybakte foreldre og sin dyrebare skatt.

FotografKarinaHaver-SoMe-Henrik-3.jpg

BARN & FAMILIE

Tiden står ikke stille, og de små vokser fortere enn du aner. Bilder av familien er en investering man sjeldent angrer på. Jeg hjelper dere med å fange de fine og naturlige øyeblikkene mellom dere som en familie, søsken, ettåringer eller konfirmanten.

FotografKarinaHaver-SoMe-Henrik-3.jpg
FotografKarinaHaver--8.jpg

BRYLLUP

Så stas med planlegging av bryllup! 

Minner og bilder fra denne magiske og store dagen er noe man sitter igjen med for alltid. Det er derfor viktig at dere finner den fotografen som passer perfekt for dere!

FotografKarinaHaver-studio-nyfødt-2.jpg

Få glede av bildene i hverdagen!

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å ta seg tid til å fremkalle bilder i en hektisk hverdag. Det er jo først når bildene får en fysisk plass i hjemmet ditt at man faktisk får glede av dem, er du ikke enig? Du får inkludert bestillingstime i alle mine fotograferinger, hvor jeg kan hjelpe deg med å finne de perfekte produktene til deres hjem = litt hverdagsmagi!

bottom of page