top of page

PRIS

Her finner du pris og informasjon om ulike fotograferingene jeg tilbyr

Helene&Daniel-30.jpg

BRYLLUP

Så stas med planlegging av bryllup! Den magiske dagen hvor dere skal love dere hverandre for resten av livet. Minner og bilder fra denne store dagen er noe man sitter igjen med for alltid. Det er derfor viktig at dere finner den fotografen som passer perfekt for dere! Å investere i drømmefotografen er like viktig som å finne drømmekjolen. 

 

NYFØDT

Gratulerer så utrolig mye med den lille skatten i magen <3 

Velger dere meg som fotograf, får dere en såkalt naturlig lifestyle fotografering. Det betyr at jeg ikke fokuserer på kostymer/rekvisitter eller positurer. Jeg fokuserer mer på de små naturlige øyeblikkene og nærheten mellom den lille sammen med foreldre og søsken. 

 

FotografKarinaHaver-Ingrid-7.jpg
Familiefoto002.jpg

BARN & FAMILIE

Tiden står ikke stille, og de små vokser fortere enn du aner. Bilder av familien er en investering man sjeldent angrer på. Jeg hjelper dere med å fange de fine øyeblikkene mellom dere som en familie, søsken eller kun ettåringen.

 

Det sies at barnas selvtillit styrkes ved å vokse opp med bilder av seg selv og familien på veggene. 

PRODUKTER

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å ta seg tid til å fremkalle bilder i en hektisk hverdag. Det blir gjerne utsatt flere ganger, og noen ganger glemmer man det helt. Det er jo først når bildene får en fysisk plass i hjemmet ditt at man faktisk får glede av dem, er du ikke enig? Du får inkludert bestillingstime i alle mine fotograferinger. 

FotografKarinaHaver-produkt-1.jpg
bottom of page