top of page
FotografKarinaHaver-SoMe-baby-5.jpg

NYFØDT

Naturlig

Velger du meg som fotograf får du en naturlig nyfødtfotografering. Jeg fokuserer på å dokumentere de små naturlige øyeblikkene. Den lille kroppen som hviler på mors bryst eller i fars varme armer. Storesøskens beundrende blikk og forventninger. Jeg fokuserer på å forevige nærheten mellom dere som familie.

Denne skjøre og fantastiske tiden får dere aldri tilbake!

 

Velger du nyfødtfotografering hos meg, får du gratis milepælfotografering/ 6 månedersfotografering av babyen. Du betaler kun for bildene du ønsker å kjøpe.

Jeg fotograferer som regel de nyfødte når de er rundt 6-14 dager. Da er de fortsatt søvnige og tåler litt mer bevegelse. Ønsker du å booke en fotografering så legger du inn din termindato, slik at jeg kan holde av tid til deg i kalenderen. Du vil få tilsendt mer informasjon ved booking eller forespørsel. Nyfødtfotografering gjøres kun i ukedager, med mindre noe annet er avtalt.

  • Jeg setter av opptil 3 timer fotografering

  • 10 stk bilder leveres digitalt

  • Inkludert veiledningstime av produktbestilling

  • Fotografering hjemme hos dere eller studio

4500.- inkl. mva 

Ved fotografering utenfor studio vil reisevei utover 20km fra Egersund, faktureres med standardsats på 4,48 kr/km

FotografKarinaHaver-studio-nyfødt-2.jpg

Få glede av bildene i hverdagen!

Jeg vet hvor vanskelig det kan være å ta seg tid til å fremkalle bilder i en hektisk hverdag. Det er jo først når bildene får en fysisk plass i hjemmet ditt at man faktisk får glede av dem, er du ikke enig? Du får inkludert bestillingstime i alle mine fotograferinger, hvor jeg kan hjelpe deg med å finne de perfekte produktene til deres hjem = litt hverdagsmagi!

bottom of page